Onze werkwijze

Na uw aanvraag komt De Marketing Express persoonlijk bij u langs om uw wensen door te spreken. 

01.
0-meting

Er wordt altijd een scan gemaakt om te zien waar u nu staat en welke kansen er zijn om te groeien.

02. 
Technische analyse

Uw website of webshop moet technisch in orde zijn. Dit wordt gelijk gecontroleerd. 

03.
Aan de slag!

Het wordt tijd om de online marketing kanalen in te zetten op de plekken waar er ruimte is. 

Hallo, laat 
ik me voorstellen

Ik ben Judith Bouman, de eigenaresse van marketingbureau De Marketing Express. Opgericht in 2014 vanuit pure passie, gedrevenheid, creativiteit en met een persoonlijke touch.

Met jarenlange ervaring in het MKB en de retailbranche help ik u graag verder!

Over De Marketing Express

Online marketingbureau De Marketing Express is, in 2014, voortgekomen uit drie passies; design, creativiteit en kwaliteit. Met een breed netwerk aan relaties; waaronder drukkerijen en leveranciers van promotionele producten, kunnen scherpe offertes voor u worden opgemaakt.

Hulp bij: design, marketing planning, bedrijfsmateriaal, webshop, website, evenementen, communicatie, SEO, SEA, online marketing? Met vele jaren ervaring helpt De Marketing Express u graag verder. 

Online Marketing Diensten

De Marketing Express

Als online marketingbureau zijn we gevestigd in Reeuwijk en zijn we bekend met bedrijven en consumenten in deze omgeving. 

Het dorp Reeuwijk is een goede uitvalsbasis om veel potentiële klanten te bereiken in Utrecht, Zuid Holland en omstreken. Richt je je op lokale marketing? Op de provincie Zuid Holland of heel Nederland?  De Marketing Express helpt u verder.